Холгер Руне правеше изключително силна първа половина на настоящия сезон

...
Холгер Руне правеше изключително силна първа половина на настоящия сезон
Коментари Харесай

Руне за отпадането си от Григор в Пекин: Играх на около 20 процента от възможностите си

Холгер Руне правеше извънредно мощна първа половина на сегашния сезон и справедливо се изкачи до рекордното си четвърто място в международната класация. 20-годишният играч доближи до два финала в сериите " Мастърс " и изглеждаше единствено въпрос на време, с цел да придвижи мощното си показване и в Големия шлем.

Изведнъж обаче формата на Руне претърпя цялостен срив и той нямаше извоюван мач за интервал от цели два месеца и половина. Скандинавецът въпреки всичко постави завършек на тази отрицателна серия през предходната седмица, когато надделя Феликс Оже-Алиасим на старта в Пекин, единствено че след това нямаше съвсем никакви шансове против нашия Григор Димитров, а наподобява самият датчанин не е останал по никакъв начин удовлетворен от представянето си в китайската столица.

" Турнирът в Пекин бе истински призрачен сън за мен. Стартирах доста едва против Григор и изостанах с 0:4 гейма, след което заиграх добре, само че беше прекомерно късно за някакъв по-сериозен поврат. Във втория сет по този начин и не открих нормалното си равнище на игра. Вероятно се показах на към 20 % от опциите си. Понякога има и такива дни. През последните месеци пострадвам от неналичието на мачове и сега се пробвам да намеря оптималния си темп на корта " - показа международният номер 5.

Източник: Tennis Up To Date

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР