Холандският министър-председател Марк Руте удължи мерките за блокиране на още

...
Холандският министър-председател Марк Руте удължи мерките за блокиране на още
Коментари Харесай

Холандия удължи блокадата с месец

Холандският министър-председател Марк Руте удължи ограниченията за блокиране на още месец заради новите варианти на COVID-19. Продължаващите ограничавания включват всекидневен комендантски час от 21:00 часа и затваряне тук-там за развлечение на закрито, търговски обекти, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета.

Въпреки че позитивните случаи на COVID-19 в Холандия са спаднали с 20% предходната седмица до 28 628 нови инфекции , две трети от холандските случаи се приписват на нови варианти, оповестява Асошиейтед прес.
 Холандия под обсада до 9 февруари
Холандия под обсада до 9 февруари

Удължиха настоящите ограничения

Руте съобщи тази седмица, че всички калкулации сочат за трета вълна, която наподобява неизбежно ни оказва, главната причина за която е " английският " вариант на ковид.

Холандия е в по-строга обсада от средата на декември и наложи вечерен час преди повече от седмица. Наскоро в страната се следят някои конфликти сред полицията и протестиращите против блокирането.

Холандия е последната страна в Европейския съюз, която стартира да имунизира против ковид . Правителството стартира имунизацията след остри рецензии поради забавеното начало . Другите страни членки стартираха имунизацията в края на декември.
 И Холандия стяга ограниченията
И Холандия стяга ограниченията

Локдаун до и оттатък Коледа, даде обещание Марк Рюте
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР