Холандската полиция откри семейство, скрито в мазето на отдалечена селска

...
Холандската полиция откри семейство, скрито в мазето на отдалечена селска
Коментари Харесай

Семейство с 6 деца чака 9 години края на света в мазе

Холандската полиция откри семейство, прикрито в мазето на отдалечена селска къща, където, съгласно сведенията, прекарало девет години „ в очакване на края на света “, научи 365novini.

Открит е мъж, за който се счита, че е татко на фамилията, и шест негови деца на възраст сред 18 и 25 години покрай село Руйнерволд в северната провинция Дренте.

„ Никога до момента не съм срещал нещо сходно “, сподели на конференция кметът Роджър де Грут. „ Полицията стартира следствие, откакто получи сигнал от угрижен човек за изискванията на живот на фамилията и откри хората “, сподели Де Грут.

„ Те са живеели изолиран метод на живот “, посочи кметът и добави, че семейството се крила в чифлик през последните девет години. Няколко от децата пък не са били публично регистрирани.

Много въпроси остават без отговор и полицията проверява всички сюжети, добави кметът. Някои от откритите не са имали визия, че съществуват други хора, осведоми локалната телевизия. Социални служащи пък осведомиха, че някои от по-малките деца изгубили способността да приказват.

Полицията била сигнализирана, откакто мъж на към 25 години, за който се счита, че е най-големият наследник на фамилията, влезнал в селски бар в неделя вечерта. Разстроеният холандец, непран и облечен със остарели облекла, споделил, че „ не е бил на открито през последните девет години “, изясни притежателят на бара Крис Вестербек. „ Той сподели, че в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и изглеждаше доста комплициран. Говореше по детски “, диви се Вестербек.

Мъжът му споделил, че е избягал и незабавно се нуждаел от помощ. Тогава съдържателят на бара се обадил на полицията. След следствие полицията разкрила прикрито зад долап стълбище, водещо към мазе. В него се криело психо фамилията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР