Ходенето от избори на избори не обслужва обществения интерес. Това

...
Ходенето от избори на избори не обслужва обществения интерес. Това
Коментари Харесай

Даниел Митов: Като стане нещо в държавата, всички търсят Бойко Борисов

Ходенето от избори на избори не обслужва публичния интерес. Това съобщи в ефира на NOVA зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. По думите му всички парламентарно показани партии би трябвало да осъзнаят тази теза. 

" От години не знам дали съществува различен настоящ важен политик, с изключение на Бойко Борисов. Затова като стане нещо в страната, всички търсят Бойко Борисов и се обръщат към него. Дали ще се пробват да го плашат, дали да го прелъстяват – това към този момент е въпрос на обстановка. Това е политикът фактор в България ", съобщи Митов във връзка изявленията на основния прокурор Иван Гешев.

Зам.-председателят на ГЕРБ назова " митология " слуховете, че партията е " защитавана " от някого или тя пази някого. " Предполагате ли, че аз, който пострадах от нереформираната прокуратура, който в продължение на години трябваше да се занимава с измислени обвинявания и да си чисти името, ще вардя някого или някой мен ме пази? Действали сме систематично и кардинално. От месеци насам заявяваме, че ще подкрепим механизъм за надзор на основния прокурор и правосъдна промяна. Да, спори се за това каква правосъдна промяна ще е ефикасна ", съобщи Даниел Митов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР