Ходенето на театър е прекрасно преживяване, а още по-хубаво е,

...
Ходенето на театър е прекрасно преживяване, а още по-хубаво е,
Коментари Харесай

Четирима за 60 лв. на Театър пред театъра

Ходенето на спектакъл е прелестно прекарване, а още по-хубаво е, когато е споделено – с непосредствен човек, семейство или компания. Ето за какво, в навечерието на най-голямото театрално събитие навън – ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА, Народният спектакъл прави специфичен жест към всички, които ще предпочетат да си подарят незабравими вечери навън в компанията на обичаните си хора.

Акцията Заедно под звездите започва на 27 юни, сряда и ще включва опцията за закупуването на пакет от три билета на обща цена от 50 лева, или на четири билета на обща цена от 60 лева – по този начин, че да даде опция на още повече хора да гледат спектаклите от най-хубавите места.

Промоцията е годна единствено за пакети, закупени от касите на театъра и ще важи до 8 юли в това число. Близо 6000 са към този момент закупените билети за осемте спектакъла под звездите – Калигула на 1 и 2 юли /режисьор Диана Добрева/, Госпожа Министершата на 3 юли /режисьор Недялко Делчев/, Животът е прелестен на 4 и 5 юли /режисьор Александър Морфов/, Сако от велур на 6 юли /режисьор Бойко Богданов/, Швейк на 7 юли /режисьор Бина Харалампиева/ и Опит за хвърчене на 8 юли /режисьор Стоян Радев/.

Откриването е с концерта-спектакъл „ България – земя благословена” на режисьора Борис Радев.Всички, които изберат да прекарат летните си вечери навън с Театър пред театъра, ще имат шанса да видят едни от най-големите звезди на театъра – Деян Донков, Камен Донев, Георги Мамалев, Николай Урумов, Валентин Танев, Герасим Георгиев-Геро, Параскева Джукелова, Александра Василева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Биляна Петринска, Жорета Николова, Руси Чанев, Мария Сапунджиева, Мария Каварджикова, Лилия Маравиля и доста други.

Вече е съвсем подготвена и трибуната за феновете, а градежът на сцената ще стартира на 29 юни. Над 1000 са зрителските места, които тази година са още по-удобни, а в най-високата си точка трибуната се издига на 6 метра височина – на половина по отношение на миналогодишната.

Предвидени са и специфични места за хора с увреждания. Спектаклите за ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА са с начален час 21:30, а билети към момента могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР