Ходът на Израел да осигури кратка ежедневна пауза във военната

...
Ходът на Израел да осигури кратка ежедневна пауза във военната
Коментари Харесай

Председателят на въоръжените сили на Сената Джак Рийд за конфликта Израел-Хамас — „The Takeout“

Ходът на Израел да обезпечи къса ежедневна пауза във военната си акция против Хамас е „ добра първа стъпка “, произлизаща от упоритото „ безмълвие “ дипломация " на президента Байдън, само че това не би трябвало да води до преустановяване на огъня, сподели в четвъртък ръководителят на Сенатската комисия по въоръжените сили Джак Рийд.

" Мисля, че това е същински прогрес и е директен резултат от тихата дипломация на президента с израелското държавно управление “, сподели Рийд пред CBS News в тазседмичния епизод на „ The Takeout “.

„ Това не е единствено филантропично изпитание. Това е и доста интелигентно оперативно изпитание. Искате да разграничите палестинското население от Хамас. Искате да им предложите сигурност и сигурност и също по този начин желаете да сигнализирате на Палестинците, че задачата на израелските сили не е тяхното заличаване, а унищожаването на Хамас. Това е доста значимо и не мисля, че щеше да се случи без нежните оферти на президента. "

Sen. Джо Манчин реши да не се кандидатира за преизбиране в Западна Вирджиния.

„ Той беше извънредно потребен по толкоз доста разнообразни въпроси “, сподели Рийд. „ И той получи доста сложни гласове. Освен това се опита да поддържа двупартийно съгласие, което е все по-рядко срещано тук. “

Що се отнася до проектите на Манчин да пътува из страната, Рийд не вижда това като въведения към кандидатстване за Белия дом или всевъзможни опити за подкопаване на преизбирането на Байдън. „ Бих го посъветвал да поеме по високия път “, сподели Рийд. „ Мисля, че задачата на Джо не е толкоз да попречи на изборите (а) да се ангажира с тези значими въпроси. Ако откри някаква мощ, добре, това може да е напълно различен случай. “

Изпълнителен продуцент: Арден Фархи

Продуценти: Джейми Бенсън, Джейкъб Росен, Сара Кук и Елинор Уотсън

Продукция на CBSN: Ерик Сусанин 
Покажи имейл: [email protected]
Twitter: @ TakeoutPodcast
Instagram: @TakeoutPodcast
Фейсбук: Facebook.com/TakeoutPodcast

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР