Ходът на ГЕРБ с проф. Герджиков е политически правилен, защото

...
Ходът на ГЕРБ с проф. Герджиков е политически правилен, защото
Коментари Харесай

Пламен Панайотов: Ходът на ГЕРБ с проф. Герджиков е политически правилен

" Ходът на ГЕРБ с проф. Герджиков е политически верен, тъй като желаят да излязат от изолацията, а и демонстрират, че са подготвени да се отворят към приобщаване на различен вид хора към политиката на страната. Правилен е и от позиция на акцията на Радев ". Това съобщи някогашният вицепремиер Пламен Панайотов пред Нованюз.

По думите му имаме потребност от обединяване, което да уточни новите цели в страната.

" Силно съм окуражен от обстоятелството, че за президентските избори имаме няколко мощни кандидатури - актуалният президент, проф. Герджиков и Лозан Панов. Те са изявени, с потвърдени качества, а и зад тях застават политическите сили с максимален електорален капацитет. И тримата приказват за обединяване, това е оптимистично ", съобщи Панайотов.

Бившият вицепремиер счита, че хората са омерзени от опцията и президентските избори да бъдат превърнати в един партиен конфликт.

" Румен Радев въплъщава желанието в българските жители за смяна. А огромното предизвикателство пред Лозан Панов е да каже кое е болшинството на свободните хора в България ", съобщи Панайотов.

Според него откакто България става член на НАТО и Европейски Съюз няма основна крачка към интеграционните процеси в двата съюза.

" Това се случи тъй като преминахме към правене на политика, обвързвано с потушаване на един или различен проблем. Водим се по събитията и се стремим да преодоляваме проблемите ", счита той.

По тематиката за правосъдната промяна Панайотов сподели, че тя не се състои в това да се сменят наши хора с ваши хора.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР