Хлапета от пловдивска детска градина вървяха по дървен мост, прехвърляха

...
Хлапета от пловдивска детска градина вървяха по дървен мост, прехвърляха
Коментари Харесай

Гого спретна Игри на волята в детската градина

Хлапета от пловдивска детска градина вървяха по дървен мост, прехвърляха се през ниски трудности, стреляха в цел, спринтираха с всички сили за победа – като в телевизионния формат „ Игри на волята “. Само дето тестванията до едно бяха детски и обезопасени. И не ги даваха по малкия екран. Обаче отново имаше огромна премия – любимецът от телевизионната игра Георги Петков – Гого персонално им провежда състезателен празник.



С какво се храниш, с цел да имаш мускули, попита го непосредствено подготваче. С банани и ябълки, сезонни плодове и зеленчуци, само че най-вече обичам спагети с гъбен сос, призна си Гого. „ А мръвка? “, не стопираха да валят въпроси, до момента в който не паднаха всички секрети за режима и житейската философия на фитнес инструктора от Саудитска Арабия. Даже, че обичаният му цвят е алено.



25-годишният мъж, който се размина на косъм с успеха в риалити формата, само че впечатли  зрителите с физическа подготовка и сдържаност в държанието, даде обещание на хлапетата да изпитат същата тръпка като в същинската игра. Преди това обаче разпореди: „ Раздвижете ръце, все едно ги миете със сапун. Много е значимо да се миете! Вълни като в мощно море… Сега кажете „ не “ с главата нагоре-надолу, „ да “ – наляво-надясно, „ може би “ – настрани… “. И още до края на разгрявката всички бяха завоюва – от първа група до подготваците, които наесен потеглят на учебно заведение.



 „ Не побеждаваме с цената на всичко! Ще сте всички спечелили, само че някои ще са малко по-бързи “, направи спогодба преди старта Гого. И тимовете „ Звездички “ и „ Нинджи “ хукнаха по трасето под врявата на двете агитки съотборници.





От присъединяване си в „ Игри на волята “ Гого е най-доволен от тестванията – превъзмогването на компликации, глада, напрежението в обществените връзки, провокациите във физическите игри.  След финала се изненадал какъв брой доста хора се интересуват от спорт като него. А измежду децата физическата просвета се подценява. Затова с ненаситност обикаля учебни заведения и детски градини, с цел да ги стимулира да са по-активни.



„ Децата ме възприемат като супергерой. И това в действителност ми дава суперсила. Тя е да им бъда образец и да им повлияя да живеят по-здравословно “, споделя Гого.



Често му задават въпроси таман за полезностите, а не за поддържането на спортната форма, за измените на екрана. „ Винаги давам отговор, че това е игра и всеки има своя тактика. Като в живота. Но в действителния свят връзките не престават и по тази причина би трябвало да не се предаваме, а да се почитаме “, споделя Георги Петков. Ако е по този начин, на детската площадка няма да се влиза в пререкания сред възрастните - за това, че едно дете нагрубило друго.



Според него е доста значимо и от ранна възраст да се развива двигателната просвета – това е част от здравето. Задължително хлапетата, с които се среща, се интересуват от менюто му. „ Храната е значима. Баба постоянно ми повтаряше да не хапвам захар и кроасани. Не я слушах. Сигурно и другите баби вършат по този начин. Сега внезапно се оказвам огромен престиж поради славата си – иронизира себе си Гого. – И желая да се възползвам от това, с цел да насочва потребни послания “.



Наскоро племенницата му Пламена го видяла да яде чушка.  И въпреки да ненавижда този зарзават и постоянно да го избутва от чинията, отсякла: „ Искам и аз! “. 

Тя бе измежду децата от ДГ „ Светлина “, които се впуснаха през днешния ден в дребните локални „ Игри на волята “. Харесва ми, че Гого ни прави надпревари като по малкия екран, показа 5-годишната Дарина. Тя счита да стане фризьорка, само че хвърля кръгове, бяга и стреля с торбички в железен кръг със състезателен хъс. И дори способства за отборната победа на „ Звездичките “. 



Димана се оказа с толкоз жарък почитател в агитката, че в случай че взе участие в действителност в тв формат, може да разчита на сериозен зрителски избор.



Габи пък е с добра подготовка. Тренира художествена гимнастика и към този момент прави шпагата до долу. Ще стане безусловно шампионка. Дотогава натрупа опит в залата на „ Спартак “. И пред тв приемника, само че вкъщи не й давали да гледа до късно формата.



В какъв брой часа би трябвало към този момент да спим, поинтересува се след финала на щафетните игри неин връстник. В 9 да сте в леглото – лягате рано и ставате рано, даде упътвания Гого. Гладен ли беше, до момента в който тичаше, питаха го още децата. А той им описа по какъв начин ял джанки и какъв брой е значимо да се пие вода, с цел да е хидратиран организмът. Но не и газирано, с изключение на по мъничко и единствено от време на време. Посъветва малчуганите да пробват обичаната му салата от настъргани цвекло, моркови и краставици.

 Сподели още, че най-големите провокации в играта за него били единоборствата с щитовете  и дърпането на пън. Любимият му спорт е сноуборд и калистеника – основата на всички спортни дисциплини.



Децата незабавно желаеха да видят и Гого легна за лицева опора.

Ехе-е-е-е, това и ние го можем, засмяха се хлапетата.



И Гого застана на ръце, а с крайници " заръкопляска " във въздуха.



 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР