Хитовото телевизионно състезание Gladiators се завърна на нашите екрани в

...
Хитовото телевизионно състезание Gladiators се завърна на нашите екрани в
Коментари Харесай

Животът на Gladiator Dynamite извън екрана като най-младата звезда, която дори не помни оригиналното шоу

Хитовото телевизионно съревнование Gladiators се завърна на нашите екрани в новия си дом по BBC One. Състезателите ще се бият с 16 супер индивида в нови и остарели събития, кулминиращи в класическото предизвикателство The Eliminator.

Само на 20, Емили Стийл написа история като най-младата гладиаторка. Изправена на височина 5 фута 5 инча, тя може да вдигне впечатляващите 160 кг, а нейното алтер его Динамит дава обещание да бъде избухлив и рисков, тъй че кандидатите би трябвало да пазят гърба си.

„ Твърде дребна съм, с цел да си припомням истинските Gladiators, само че родителите ми го харесаха и ми предложиха да опитам “, сподели Емили. „ Като млад състезател усещах, че това е опция да вдъхновя младите девойки и да ги накарам да си помислят: „ О, мога да отида на фитнес, мога да упражнявам и да бъда също толкоз мощен “.

" Мисля, че всеки изпитва някаква форма на напън, тъй като желаеме хората да ни обичат толкоз, колкото ни обичаха истинските Gladiators. Като най-млад, мисля, че оказвам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР