Хитовият сериал Съни бийч се завръща в ефира на bTV.

...
Хитовият сериал Съни бийч се завръща в ефира на bTV.
Коментари Харесай

Първи сезон, втори опит: „Съни бийч“ се завръща в ефира на bTV тази вечер

Хитовият сериал " Съни бийч " се завръща в ефира на bTV. Преди съвсем една година той ненадейно беше спрян единствено след 4 епизода.

Причината беше пандемията от COVID-19, която спря работата по всички филми и сериали в България и по света. За благополучие на феновете, които тогава не спираха да питат какво се случва и по кое време ще се завърне сериалът, „ Съни бийч “ се връща на екрана довечера от 21 часа.

Той ще стартира изначало, а артистът Иво Аръков и продуцентът Иван Христов описаха в " Тази заран " какво да чакат феновете от новите серии.

Иван изясни, че концепцията на сериала е по занимателен метод да приказва за значими тематики. Той уточни, че въпреки жанрът да е сантиментална комедия, това не пречи да има по-дълбок смисъл и го съпостави с класики като „ Наистина обич “ и „ Нотинг Хил “.

“Това са филми със съществени послания. И по сходен метод нашият филм се пробва да вкарва по един скромен метод съществени послания ", сподели още той.

Иво Аръков пък предложения феновете да вземат участие в играта на сериала и да споделят фотография по какъв начин си показват своето „ Лято през зимата “.

Снимка: bTV Media Group

Желаещите да вземат участие би трябвало да създадат фотография и да отбележат сериала „ Съни бийч “. Името на спечелилия ще бъда изтеглено с лотария и той ще получи правото да участва на един снимачен ден на морето.

На уеб страницата може да научите какво още споделиха те:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР