Хитове от световноизвестния фестивал в Сан Ремо ще звучат на

...
Хитове от световноизвестния фестивал в Сан Ремо ще звучат на
Коментари Харесай

Хитове от световноизвестния фестивал "Сан Ремо" - тази вечер в зала 1 на НДК

Хитове от световноизвестния фестивал в Сан Ремо ще звучат онлайн в зала 1 на НДК довечера. Това ще е единственият концерт у нас на известното шоу " Магията на Сан Ремо ", което сега е на европейско турне. Публиката ще чуе именити песни в осъществяване на четири италиански звезди, а на сцената ще е оркестър от 26 музиканти на Софийската филхармония.

Стефано Берсола, Мартина Стриано, Джани Скрибано и Лара Паскуали са италианските реализатори, които ще чуе публиката в зала 1 на НДК довечера. От сцената ще звучат шлагери като „ Феличита ", „ Италиано " и „ Сузана ". Организатори напомнят, че историята на фестивала в дребното и картинно градче Сан Ремо на брега на Лигурско море продължава повече от 70 години.

Концертът ще дирижира известния израелски диригент и живописен началник на ансамбъла „ Квадрибиум " във Венеция Дан Рапопорт. Той е бил гост-диригент на камерния оркестър „ Симфониетата на Флоренция " в продължение на 13 години. Дирижирал е разнообразни оркестри в най-известните оперни театри в Италия и по целия свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР