Хитовата криминална драма „Братя“ се завръща с нов сезон утре

...
Хитовата криминална драма „Братя“ се завръща с нов сезон утре
Коментари Харесай

Неда Спасова: Героинята ми в „Братя“ е сложен и многопластов образ, мечтаех си за такъв

Хитовата престъпна драма „ Братя “ се завръща с нов сезон на следващия ден вечер в 22:30 ч. по NOVA. Зрителите към този момент с неспокойствие чакат идващите епизоди на обичаната поредност, които ще слагат героите пред нови трагични обрати и рискови тествания.

„ Във всеки сезон акцентираме на значими всемирен тематики, които поставят своя отпечатък върху заплетените сюжетни линии. В четвъртия сезон една от главните ни тематики е свободата на избора. Онази независимост, която човек би трябвало да извоюва персонално, с цел да бъде себе си и да отстоява своя път в живота, каквото и да му коства това. Тази борба ще сложи в много конфликтни обстановки нашите герои и даже ще ги настрои един против различен. През новия сезон ще следим доста повече операции и подмолни игри. Няма да липсват високо напрежение, зрелища и нови забавни герои. Радваме се, че Неда Спасова се причисли към екипа на “Братя” – имаме в действителност страховит каст от извънредно надарени актьори”, разяснява продуцентът Краси Ванков и изрази своята признателност към феновете за огромния интерес към сериала.

“Мога да издам, че героинята ми се споделя Елена Давидова. На пръв взор тя е мощна, уверена, амбициозна и целеустремена, само че се оказва в същото време ранима, сензитивна и бореща се със себе си. Доста комплициран персонаж със своята вътрешна борба, само че пък доста забавен за изиграване. Преди няколко месеца си пожелах сходна роля, мечтаех си за подобен вид многопластова героиня и това се случи в „ Братя”, показа актрисата Неда Спасова и добави, че феновете ще се срещнат с нейния персонаж още във втория епизод на престъпната драма.

По време на първия епизод публиката ще разбере отговорите на съдбовни въпроси от финала на третия сезон, които породиха при обрата с съдбовната престрелка сред познавач служителите на реда от ГДБОП и две от мафиотските структури. Как ще продължи животът на Денис Топал след множеството премеждия, през които мина, с цел да се пребори за любовта си, какво ще се случи със Сандо Акарди, с Радо Андреев и бременната Ива Йосифова, следва да стане ясно на 22 февруари от 22:30 ч. по NOVA.

Продуцент на „ Братя “ е Краси Ванков (Hidalgo Productions), а сценаристи – Невена Кертова, Георги Иванов, Екатерина Цветанова-Христова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Неда Филчева и Светльо Томов. Режисьори на четвъртия сезон са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев.

Не пропускайте първия епизод от четвъртия сезон на престъпната драма „ Братя “ на следващия ден вечер в 22:30 ч. по NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР