Хитовата изпълнителка Емилия изгря на банкнота от 1000 лв. Нейното

...
Хитовата изпълнителка Емилия изгря на банкнота от 1000 лв. Нейното
Коментари Харесай

Колко струва Емилия? 1000 лева!

Хитовата изпълнителка Емилия изгря на банкнота от 1000 лева Нейното лице ще краси зелената хартийка, а в обществените мрежи провокира същински взрив. Новите банкноти сподели самата певица в своя профил в инстаграм и отприщи яростна вълна от горещи мнения. 

Изпълнителката на шлагера " Алкохол " получи ексцентричен подарък от своя фенка на последното й присъединяване в Пловдив. Въпросното момиче постоянно демонстрира креативност в изненадите към любимката си и несъмнено колежките на Емилия могат единствено да й завиждат, че има подобен изобретателен обожател. 

Емилия бе сюрпризирана от подаръка на своята фенка, която бе направила цяла пачка от стотачки с лица на любимката си. Хитовата фолк звезда обсипа с парите своята фенка по време на осъществяването на обичаната й ария. 

След като Емилия показа сторито с ексцентричния подарък се пяовиха мнения, че ще е добре да има в действителност такива банкноти. " Подновяване на валутния фонд на България ли виждат очите ми ", " Така в случай че ги създадат ще е супер ", са единствено дребна част от мненията под сторито на Емилия.

От няколко дни Емилия се върна още веднъж в тима на русокоските и обра всички точки с визията си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР