Хитовата изпълнителка Емануела смени изцяло външния си вид преди настъпването

...
Хитовата изпълнителка Емануела смени изцяло външния си вид преди настъпването
Коментари Харесай

Емануела на Нова година с нова визия, нова песен и нова любов-снимка и Видео

Хитовата изпълнителка Емануела смени напълно външния си тип преди настъпването на Новата година. Певицата реши да изпрати 2022 година

с нова визия, която бе призната сносно от нейните фенове, а ухажорите станаха още повече.

Хубавицата още веднъж е в тима на русокоските, като този път е заложила на мрачен корен, който ѝ отива извънредно доста. А наред с новата визия тя сътвори и нов любовен скандал с някогашния си.

Изпълнителката на „ Пайнер “ се появи с новата си визия на присъединяване в хитовия клуб Planeta by Eleven в Студентски град. Феновете побързаха да отбележат, че любимката им наподобява съвършено и новият цвят несъмнено ѝ отива.

Много от тях се загледаха и по облеклото ѝ, което бе секси гащеризон, подчертаващ идеално формите ѝ. Певицата изпя за сефте и дуета си с Анелия „ Към вратата “, която съумя да грабне вниманието на меломаните още часове, след излизането ѝ.

А откогато разгласи, че още веднъж е сама в персонален проект, певицата не може да се отърве от нахални ухажори. В последните минути на 2022 година още веднъж сътвори огромен скандал с някогашния си Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Певицата сподели абсурден чат с него, в който си разменят обидни квалификации.

Повод за абсурда става пътешестване на Емануела до Пампорово. Приятели на Мартин му пишат, че там е с нов мъж, което го вбесява. В известията попадат обиди като „ отпадък “ и други квалификации към чалга певицата. Елвиса написа, че не желае да чува повече за Емануела и двамата дефинитивно са завършили. Нарича я „ лека жена “ и желае от нея повече да не го търси, написа show.blitz.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР