Хитът "Bad Guy", с който се прочу младата американска певица

...
Хитът "Bad Guy", с който се прочу младата американска певица
Коментари Харесай

Bad Guy на Били Айлиш е най-продаваната песен в Интернет за 2019-та - slava.bg

Хитът "Bad Guy ", с който се прочу младата американска певица Били Айлиш, бе разгласен за топ световен сингъл за 2019 година от Международната федерация на звукозаписната промишленост, оповестиха Ройтерс и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Излязла в края на март предходната година, песента от сполучливия дебютен албум "When We All Fall Asleep, Where Do We Go? " на певицата доближи еквивалента на 19,5 милиона продажби от сваляния от интернет и стрийминг на аудио и видео записи, се споделя в официално съобщение на федерацията. "Bad Guy " изпреварва "Old Town Road " на рапъра Лил Нас Екс - 18,4 милиона продажби и "Senorita " на Камила Кабело и Шон Мендес - 16,1 милиона.

"Bad Guy " също така оглави класациите по продажби в 15 страни, сочат данни на Международната федерация на звукозаписната промишленост със седалище в Лондон.

По думите на основната ѝ директорка на Франсис Мур, 18-годишната Били Айлиш провокира възторг с помощта на невероятния си глас и звучене, което е самобитно предизвикателство за обособените жанрове.

Видеото към този момент има съвсем 800 милиона гледания в YouTube, предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР