Хищната хиена на попфолка Петра рие Хитлер в Кипър, узна

...
Хищната хиена на попфолка Петра рие Хитлер в Кипър, узна
Коментари Харесай

Петра крие Хитлер в Кипър! Гледа 40 котки и рисува фън шуй картини

Хищната хиена на попфолка Петра рие Хитлер в Кипър, разбра HotArena.

На фюрера Петра е кръстила обичаната си котка. Изпълнителката на „ Котаците и маците “ обожава животните и има 40 писани. Те населяват двора на имението й на острова на любовта, където живее от 14 година В самата къща пуска единствено двама от любимците си – Хитлер и Мерилин. „ Носи името на диктатора, тъй като като я взех, доста ме дразнеше. В началото все й виках „ Това не е котка, а Хитлер “, и най-после си остана единствено Хитлер. Мерилин пък е от породата колър пойнт и е огромен красавец, само че и лигльо “, споделя легендата на чалгата пред „ ТелеграФ “.

Петра пее през днешния ден единствено за наслаждение. Занимава се с изкуство – рисува фън шуй картини, които са извънредно истински. Използва маслени и акрилни бои, като съществени персонажи в шедьоврите й са животните. Женските лица също имат съществено наличие. Често ги разгласява във Facebook профила си, а правилните й почитатели непрекъснато я питат дали могат да си ги купят.

Когато заживява в Кипър Петра отваря ресторант. В началото доста върви, само че след известно време го затваря.

Градината й вкъщи пък е като ботаническа. Отглежда разнообразни типове цветя, шубраци и дървета.

Петра се връща към предишното и си спомня, че първият й хонорар е бил 800 лв., а най-големият бакшиш – 130 хиляди лв. от Жоро Илиев. „ Той харесваше моя глас, моите песни. На участията ми постоянно плачеше на песента „ Сине, сине “! Падаше в краката ми и държеше коленете ми – тази ария той поръчваше за брат си. Но за мен бакшишите не са били средство за оцеляване, а по-скоро признателност “, отсича Петра.

Тя споделя още, че тонрежисьор прави няколко песни за нея и ги оферират на Митко Пайнера. Първоначално той бил скандализиран от текстовете, само че още на идващия ден звъннал на Петра и й предложил 10-годишен контракт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР