Хипотония - ниското кръвно налягане, е свързано със заседнал начин

...
Хипотония - ниското кръвно налягане, е свързано със заседнал начин
Коментари Харесай

При хипотония: Диетолог обясни как да нормализирате кръвното

Хипотония - ниското кръвно налягане, е обвързвано със затънал метод на живот и липса на физическа интензивност на човек. Диетологът Надежда Чернишова показа способи за нормализиране на ниското кръвно налягане. 

Според специалиста няма избрани артикули, които биха могли да покачат кръвното. Хората, страдащи от хипотония, би трябвало да усилят равнището на физическа интензивност. Също по този начин тя акцентира, че постоянно казусът с ниското кръвно налягане е недохранване и мощно понижаване на дневния калориен банкет на артикули.

Момичетата, които желаят да отслабнат, постоянно понижават приема на храна, което води до намаление на кръвното налягане, заключи диетологът.

Лекарят добави, че има питиета, които могат да възстановяват ниското кръвно налягане, само че те единствено краткотрайно стабилизират положението. Това са чай и кафе.

Чернишова даде и рекомендации за профилактика при ниско кръвно налягане. Според нея положителният сън и физическата интензивност, както и контрастният душ повлияват позитивно на равнището му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР