HiPhi заявява, че ще продава предимно в европейски страни с

...
HiPhi заявява, че ще продава предимно в европейски страни с
Коментари Харесай

Китайската марка за луксозни електромобили HiPhi планира навлизане в Европа през тази година

HiPhi декларира, че ще продава най-вече в европейски страни с висок интерес към електрическите автомобили и ще се насочи към " по-млади, по-заможни и доста по-отворени консуматори "

Емил Василев преди 33 секунди 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 11:09 | 27.03.2023

„ Това е безспорна изненада за всички нас “ – правосъдни реализатори започнаха да разказват и запорират имуществото на съветския цех Volkswagen

IT НовиниЕмил Василев - 20:10 | 27.03.2023

Производител на муниции в Норвегия не може да работи, тъй като център за данни на TikTok наоколо употребява цялото електричество

IT НовиниЕмил Василев - 19:40 | 28.03.2023

Китайски митничари хванаха контрабандист, опитващ да придвижи 239 процесора на Intel, прикрепени към тялото му

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Китайският производител на първокласни електрически автомобили Human Horizons ще пусне своята премиум марка HiPhi на някои европейски пазари по-късно тази година, защото компанията се стреми да разшири активността си в чужбина, съобщи съоснователят на автомобилния производител Марк Стантън.

Стантън съобщи пред Ройтерс, че автомобилният производител ще разгласи в кои европейски страни ще навлезе на автомобилното ревю в Шанхай през април, само че сподели, че това ще бъде на няколко пазара с по-висок интерес към електрическите транспортни средства в Западна Европа или Скандинавия.

„ Не желаеме да вършим нещата прекомерно бързо. Ще навлезем последователно, след което ще стартираме да построяваме нашата известност в Европа. “

каза Стантън

Той сподели, че електрическите автомобили на HiPhi с високотехнологични функционалности ще бъдат ориентирани към „ по-млади, по-заможни и доста по-отворени консуматори, които не са построили преданост към марка като Mercedes или Porsche “.

Human Horizons следва други китайски производители на електрически транспортни средства в Европа, в това число Xpeng, BYD, Great Wall Motors и Aiways с петзвездни оценки за сигурност.

Стантън съобщи, че моделите на HiPhi са получили най-високи оценки в Китай и „ бихме очаквали всички наши коли да получат пет звезди “ и в Европа.

Понастоящем марката HiPhi продава в Китай своите X SUV и Z седан, с пробег до 692 километра и цени започващи от към 620 000 юана (90 000 долара). Стантън съобщи, че продажбите през тази година би трябвало да доближат към 4000 или 5000 единици.

През април в Шанхай компанията ще разгласи и нов премиум модел с по-ниска цена и по-голям размер.

Стантън съобщи, че функционалностите на колите на HiPhi включват различаване на лица и знаци, които могат да излъчват инструкции или предизвестия на пътя пред автомобила.

Автомобилите HiPhi нямат дръжки на вратите. Собствениците могат да програмират вратите да се отварят, когато се приближат към автомобила. След това те се затварят, когато лидерът натисне педала на спирачката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР