Хиперзвуковата система няма аналогМосква призна за 89 жертви при МакеевкаРуският

...
Хиперзвуковата система няма аналогМосква призна за 89 жертви при МакеевкаРуският
Коментари Харесай

Путин изстреля първия „Циркон“

Хиперзвуковата система няма аналог
Москва призна за 89 жертви при Макеевка

Руският президент Владимир Путин взе присъединяване в церемонията по началото на бойната работа на фрегатата от вида “Адмирал Горшков ”, която е оборудвана с хиперзвукови ракетни системи “Циркон ”.

Путин персонално даде командата за началото на осъществяването на бойни задания на крайцера и разгласи, че това е предстоящо сполучлив резултат от взаимна работа.

“Адмирал Горшков ” стана част от съветския военноморски флот през юли 2018 година. През декември предходната година Путин разгласи, че при започване на януари крайцерът ще стартира бойна работа с хиперзвукови ракетни системи с морско базиране “Циркон ”, които нямат аналог в света.

Същевременно съветското министерство на защитата заяви че 89 съветски военнослужещи са убити при украинското нахлуване в град Макеевка в новогодишната нощ, вместо предходно оповестените 63-ма души.

Ударът е нанесен с реактивна система за залпов огън “Хаймарс ”, четири от изстреляните шест ракети са поразили постройката с съветските военни в Макеевка край Донецк.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР