Химнът на световното първенство по художествена гимнастика в София направи

...
Химнът на световното първенство по художествена гимнастика в София направи
Коментари Харесай

Химнът на световното първенство по художествена гимнастика в София Golden Girls“ с официална аудио и видео премиера



Химнът на международното състезание по художествена гимнастика в София направи публично своята аудио и видео премиера в ефира и цифровите платформи. Песента „ Golden Girls “, която е основана и изпълнена от „ Deep Zone Project “, по концепция на президентът на БФХГ Илиана Раева е отдадена както на българските златни девойки, по този начин и на магията на спорта, който сплотява хора от разнообразни краища на света.

„ Подготовката на това международно събитие, нямаше по какъв начин да не включва и публична ария. Поканих Deep Zone Project да създадат химн за международното състезание по художествена гимнастика, който ще звучи по време на представянето на всички страни участнички. Песента е доста елементарно запаметяваща се и подобаваща за настроението, с което чакаме това огромно за България събитие. От всички велики европейски и международни шампионки по художествена гимнастика, единствено българките са наричани " Златни девойки ". Оттам пристигна и концепцията за името на песента и текста. Музиката е толкоз значим прочувствен детайл от всяко комбиниране и се веселя, че и нашето огромно съревнование ще има химн. “ споделя авторката на концепцията Илиана Раева.

" Golden Girls " е по музика и аранжимент на Deep Zone Project, а британският текст е написан от Рейчъл Роу. Песента е в актуален денс жанр със запаметяваща се мелодия и включва български фолклорен акцент, особено изтънчен от Илиана Раева.

„ За нас е чест, че ни избраха да създадем химна за международното състезание по художествена гимнастика, на което сме фенове! Комбинацията сред спортния и музикалния свят постоянно е била значима “, споделя фронтменът на Deep Zone Project - DJ Dian Solo.

По време на фотосите на видеото към „ Golden Girls ” са употребявани над 40 залпа златен брокат. В него вземат участие гимнастички и почитатели от разнообразни страни - Съединени американски щати, Англия, Франция, Италия, Испания, Филипините, споделящи танцово придвижване, символизиращо туптящо сърце.

Основната роля в клипа е поверена на талисмана на международното състезание - Златното Момиче Радина Филипова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР