Хиляди салфетки хвърли Софи Маринова в столичен клуб. На 5

...
Хиляди салфетки хвърли Софи Маринова в столичен клуб. На 5
Коментари Харесай

Затрупаха Софи Маринова със салфетки

Хиляди салфетки хвърли Софи Маринова в столичен клуб. На 5 декември тя стана на 43 години и чества чак до зори.

От фотоси на певицата във Facebook се вижда, че тя несъмнено обича да пуши наргиле и да мята салфетки. На фрагментите се вижда, че Софи безусловно е затрупана от голям брой салфетки.

Маринова е избрала да чества в стеснен кръг – със сина си Лоренцо и гаджето Гринго.

Феновете на ромската перла се зарадваха на клип от рождения ден, на който изпълнителката пее песента Антилопа дружно с Тита. Миналата година Софи сполучливо я имитира в предаването Като две капки вода.

„ Честит рожден ден, обич моя! Не знам какво да ти пожелая, тъй като ти си имаш всичко. Красота – имаш я, разум – малко, само че задоволителен, здрава – май не си болна от нищо, благополучие – твоята усмивка постоянно заслепява мрака, пари – може би не са доста, само че те не са най-важни, триумф – засищащ с цел да живееш както си искаш, капка полуда – в случай че питаш мен при теб е океан от полуда, обич – всички те обичаме “. Това написа приятелят на изпълнителката в обществената мрежа.

От фрагментите на певицата и сина ѝ във Facebook се вижда, че тя е по-щастлива от всеки път и се радва на компанията на Гринго, който прекара в пандиза няколко месеца, само че бе пуснат предварително през юни.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР