Хиляди русенци се стекоха на пл. Свобода“ за концерта с

...
Хиляди русенци се стекоха на пл. Свобода“ за концерта с
Коментари Харесай

С Русе в сърцата!“ и концерт Пенчо Милков откри предизборната си кампания за втори мандат

Хиляди русенци се стекоха на пл. „ Свобода “ за концерта с обичани поп и рок групи, който сложи началото на акцията за локалните избори на обединените леви сили в Русе и претендента за кмет на общината Пенчо Милков.  Представителите на локалната коалиция и доста жители пристигнаха на събитието в петък вечерта, с цел да покажат поддръжката си към сегашния кмет.
„ Както преди четири години, по този начин и през днешния ден, все по този начин стимулиран и разчувствуван стоя очи в очи пред вас. За да ви потвърдя думите си, че с честно ръководство, ясни правила и ясна идея Русе се трансформира в северната столица на България. Моделът към този момент го имаме и той е сполучлив. Борихме се малко по малко и с Русе в сърцата “, съобщи Пенчо Милков.
Преди дни локалната коалиция, включваща „ Българска социалистическа партия за България “, КП „ Левицата! “, Политическа партия „ Политическо придвижване Социалдемократи “, КП „ Алтернативата на Гражданите “, Политическа партия „ МИР “, записва своя общ претендент. На откриването бе показана и листата от претенденти за общински съветници. В нея влизат одобрени експерти в разнообразни области и общественици - инженери, финансисти, спортисти, хора на науката и културата, потвърдили, че Русе е идея за тях. В изборната акция за по-малките обитаеми места от община Русе ще влязат осем персони, надлежно за селата Николово, Сандрово, Хотанца, Червена вода, Ново село, Тетово, Долно Абланово и Просена.
 Кампанията ще премине под наслов „ С Русе в сърцата! “, а обединението влиза в конкуренцията под номер 69 в интегралната бюлетина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР