Хиляди привърженици на френския крайнодесен кандидат за президент Ерик Земур

...
Хиляди привърженици на френския крайнодесен кандидат за президент Ерик Земур
Коментари Харесай

Хиляди подкрепиха крайнодесния кандидат за президент Земур в Париж

Хиляди последователи на френския крайнодесен претендент за президент Ерик Земур се събраха на протест край френската столица Париж в неделя , съобщи Агенция Франс Прес. Това бе първият формален протест на претендента от предизборната акция, като полицията е била в нараснала подготвеност за риск от конфликти с контрапротестиращи.

Около 19 000 души се записаха за събитието , съгласно акцията на Земур. Това накара уредниците да размени концертна зала с изложбено пространство с по-голям потенциал в предградието Вилпент североизточно от столицата.

Земур показва по едно и също време с акцията и новата си книга.

Припомняме, че в края на ноември, Той направи това с видеоклип, изобразяващ чернокожи мъже и дами мюсюлманки, и прикани гласоподавателите да си върнат страната " от малцинствата, които потискат болшинството ".

В последно време Земур, който е осъждан за подбудителство на расова ненавист, се трансформира в главния кандидат на Марин льо Пен, водач на по-утвърдения извънредно десен Национален общ брой, за вероятно място на втория тур на изборите против президента Еманюел Макрон.
 Крайнодесният Ерик Земур се кандидатира за президент на Франция
Крайнодесният Ерик Земур се кандидатира за президент на Франция

Той ще е измежду главните кандидати на Макрон

Кандидатурата на Земур трансформира изборите в тест за издръжливостта и известността на крайната десница, която през последното десетилетие разшири въздействието си в цяла Европа.

" Дълго време бях удовлетворен от ролята на публицист, само че към този момент нямам доверие, че има политик с куража да избави страната от трагичната орис, която я чака. Затова и се включвам в изборите ", сподели 63-годишният Земур във видеото.

На този стадий множеството социологически изследвания предвиждат, че Еманюел Макрон и Марин льо Пен ще се изправят един против различен на втори тур на президентския избор през април идната година. Земур обаче също има огромни шансове да стигне до балотажа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР