Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство събра Походът за

...
Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство събра Походът за
Коментари Харесай

Походи в защита на традиционното семейство се проведоха в пет града

Хиляди последователи на брака и обичайното семейство събра Походът за фамилията през днешния ден в петте най-големи български града, оповестява " Труд ".

Музика, балони, танци за фамилиите, хубава българска музика и усмихнати лица извършиха празничните шествия в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, оповестиха уредниците. Акцент в Похода бяха мъже и дами облечени надлежно със сини и розови тениски с надпис: “За обичайното семейство” и двойки в сватбените им костюми и булчински рокли. В фамилна и другарска атмосфера, участници в Похода показаха своята позиция по значими за обществото въпроси, свързани с брака, фамилията и децата.


По време на събитието в 5-те града бе прочетена Декларацията в поддръжка на фамилията, адресирана до ръководещите, с апел за поддръжка на брака и фамилията и за отбрана на децата от джендър политиките. В нея участниците приканват ръководещите да застъпват за одобряване на фамилията, учредено на брачния съюз сред един мъж и една жена, за опълчване на джендър политиките и за основаване на условия, които обезпечават заслужен живот на фамилиите и предизвикват раждаемостта.


За край на шествието участниците изпяха българския химн и десетки балони с надпис „ ЗА фамилията от мъж и жена “ извършиха небосклона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР