Хиляди младежи дивеят като за последно по време на абитуриентските

...
Хиляди младежи дивеят като за последно по време на абитуриентските
Коментари Харесай

Абитуриенти предрусват с райски газ, на никого не му пука

Хиляди младежи дивеят като за последно по време на абитуриентските балове. Обикновено след почерпката в ресторанта, младежите хукват към нощните заведения, където продължава да се продава на воля божествен газ, при все, че бе неразрешен още от предишния парламент поради няколкото случая на припаднали деца след напушване. 

 

Запознати разкриват, че зрелостниците безусловно се изтрепват за леката дрога, предизвикваща халюцинации от всякакво естество.

Диазотният оксид е нараснал неколкократно цената си и към този момент се търгува сред 20 и 30 лв. за балон. Доставчиците са млади момчета, сливащи се с танцуващите и подканващи ги да се отдадат на нирвана.

 

Неистовият смях, приближаващ след използването на лекия опиат, е съпроводен с десетки селфита и щури истории, разказвани от купонджиите. Балоните постоянно са вид самоделка, направени от най-обикновени балони, каквито се продават в магазините за разнообразни празненства. Пълнели се с газ с капсули, а за изработката им са нужни напълно малко средства и време.

 

Химическото съединяване провокира възприятие на еуфория и се употребява в медицината при интервенции. Представлява прозрачен газ със блудкав усет и прелестен мирис. Той е прочут като пропелент във флаконите с бита сметана. Доскоро капсулите се продаваха по 15 лева за 10 бр., само че търгашите се изхитриха и чрез интернет уеб сайтове поръчват китайски, с което капиталовложението им е минимално.

 

Ефектът от райския газ е съвсем мълниеносен. Смехът трае към половин минута, което кара някои от купонджиите да поръчват нови и нови балони. Твърди се, че райският газ служи за изтрезняване, само че този му резултат към момента е необоснован. В София е цялостно с продавачи на божествен газ, от които зрелостниците купуват, с цел да се развеселят. Отделно си носят и трева. Момичетата употребяват алкохол и радостни балони като момчетата и по нищо не им отстъпват. Понякога припадат и се постанова да ги свестяват с вода или да ги изкарват на въздух. Стига се до такава степен, че разкопчават облеклата на предрусали, с цел да могат да дишат.

 

В нощните заведения зрелостниците демонстрират същинските си лица и правят всичко това, което не биха създали пред родителите си. Стават изцяло неконтролируеми в еуфорията, в която изпадат – едни се напикават, а други опипват показно.

 

Обикновено продавачите се договарят на % със заведенията и продават необезпокоявани по цели нощи. Най-оборотните нощни заведения вършат вземане-даване за по 5-6 бона на вечер от божествен газ. Тези пари естествено са безотчетни. Публична загадка е, че от тези пари се заплащат рушветите и на сякаш проверяващите органи – служители на реда и здравни инспектори.

 

Макар продажбата на веществото да е противозаконна и да може да се счете за закононарушение, досега няма осъдени. Има единствено предрусали, потърсили здравна помощ. Разликата сред божествен газ и опиати е, че от първите резултатът е по-краткотраен. Макар и по-лек, той също води до пристрастяване. Предизвиква сърцетуптене, изпускане на урина, намалява кръвното,  уврежда нервите, води до загуба наизуст, меланхолия, неуравновесеност и още куп неща, за които медиците от дълго време сигнализират.

 

Макар у нас райският газ да се е трансформирал в мода през последните 2 години, в множеството европейски страни тази мода от дълго време е отшумяла, защото е строго преследвана от закона.

Инфо: Уикенд

Тагове: божествен газ абитуриенти предрусване наркотик опасност здраве задушаване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР