Хиляди жадни за екранна слава и приключения хора атакуват родните

...
Хиляди жадни за екранна слава и приключения хора атакуват родните
Коментари Харесай

Джендъри заляха родните риалити формати

Хиляди жадни за екранна популярност и завършения хора нападат родните риалити формати. Единствено продуцентите и екипът знаят кои от тях са утвърдени и чии очаквания са съсечени. Но все по-осезаемо усещане в последните години прави фактът, че към този момент съвсем няма риалити, което да не разчита на хора е нетрадиционна половост.

Вълна от гейове и лесбийки завладяват най-гледаните излъчвания, създавани от външни на съответната телевизия, която ги излъчва, продукции. Проверка на „ България Днес “ сподели, че най-голямо скупчване на представители на хомосексуалната общественост има в „ Биг Брадър “, който остарели довечера, и в „ Островът на 100-те гривни “.

Последното самопризнание пристигна от далечните и екзотични Филипини, където е снимано приключенското риалити „ Островът на 100-те гривни “ по Нова тв. От над 30 играчи, които акостираха на азиатския бряг, с цел да борят за дял от огромен, премия от 300 бона, петима признаха, че са с хомо- пристрастености.

Броят им публично беше разгласен от водещия Александър Сано след игра, в която участниците трябваше да познаят какъв брой мъже и дами в предаването са с друга полова ориентировка. Предположенията бяха за трима, само че цифрата се оказа по-висока. В риалитито още първоначално самичък се съобщи като гей правосъдният заседател Мимо-Гарсия. Към информацията 26-годишният мъж добави, че е непорочен и още търси любовта.

Тенисистката Петя също не е крила, че си пада по своя пол и че от няколко години има връзка с жена. Спортистката влезе в препирня с инфлуенсъра Дзами, а той изгуби надзор, назова я „ турбо филмирана лесбийка “ и я разплака.

Иван, чирпанският Кен, евентуално е третият гей.

Останалите двама играчи на Острова към този момент не са се афиширали намерено и към този момент остава мистерия кои са те. От своя страна завръщането на екран на „ Биг Брадър “ още веднъж ще бъде гарнирано със солидна порция скандални участници. Още преди да е стартирал новият сезон довечера, във фейсбук страницата на предаването ври и кипи, а пристрастеностите са нажежени до алено поради безскрупулни играчи, някои от които намерено декларират своите нетрадиционни полови желания.

Най-завързано е ситуацията към модела Бо, който получи най-голяма зрителска поддръжка на оповестеното гласоподаване и влиза във формата. Във видеовизитката мъжът е кръстосал голи бедра, очевидно е с женско облекло, обноски и държание. Казва също, че в случай че завоюва огромната премия, ще подари част за организацията на гейовете и лесбийките. Също като гея Мимо Гарсия от „ Островът “, по този начин и 20-годишният Бо споделя, че още е непорочен. „ Смятам, че стигмата е доста безсмислена, тъй като интимния ти живот е най-личното ти нещо. Той не дефинира персоналните ти качества или какъв човек си “, споделя мъжът, чието име и фамилия към момента не можем да разберем.

Първата му по-различна изява е като възпитаник, когато по време на изпращането на випуска си събира погледите на цяла България. Той е облечен с провокативен тоалет - дълга черна рокля с качулка и огромни слънчеви очила. С тази визия бил представител на класа и изнесъл тирада.

Друг модел, който ще влезе в къщата дружно с Иван и признава за противоположни пристрастености, е Иван от Варна. „ Аз съм си хетеро, но в случай че видя някой готин мъж, бих спал с него “ , споделя право куме в очи във видеовизитката си варненецът.

Всички дотук обаче бледнеят пред паметния Севдалин, който самоуверено разкрива пред камерата на „ Биг Брадър “, че е спал с мъже заради разнообразни финансови и материални аргументи и услуги, само че е извънредно огромен хомофоб. Споделя, че неговите близки и другари споделят за него, че не е човек, а умопобъркан до мозъка на костите.

„ Психар и сериен палач желаех да стана като дребен, когато ме питаха. Не станах, за жалост. Крайно закостенял съм “, реди и с необятна усмивка Севдалин.

Още по-интересни са татуировките му. Наред до паметника на Ботев във Враца и надписа „ Свобода или гибел “ Севдалин е изписал ОПГ, което пояснява по два метода - Организирана незаконна група и Обичам Поли Генова.

Така огромното завръщане на „ Биг Брадър “ вещае още повече кавги и представление, каквито народът желае. И което ще надмине тюхканията по Владимира от „ Хелс китчън “, която чистосърдечно си призна, че е лесбийка и се снима в порнофилми.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР