Хиляди искрящи светлини озаряват царския дворец в Кричим и привличат

...
Хиляди искрящи светлини озаряват царския дворец в Кричим и привличат
Коментари Харесай

Царският дворец в Кричим привлича стотици посетители

Хиляди искрящи светлини озаряват царския замък в Кричим и притеглят гости от цялата страна. Автори на нощния театър под намерено небе - Whisper of Lights, са двама млади мъже от София.

Светещ тунел с дължина съвсем 25 метра и над 50 000 лампички посреща посетителите още при започване на парка, с цел да ги поведе по трасе, дълго съвсем километър и половина, криещо изненади на всеки ъгъл.

„ Наистина е магично, има там едни рози с едно сърце, наподобява доста тематично и доста ефектно ", споделя Кристина Гюргджийска.

Точно на поляната с 3000 светещи рози няколко мъже към този момент предложиха брак на своите половинки, споделят уредниците.

А магическата гора е композиция от светлини, цветове, природа и звуци, които карат хората да онемеят.

„ Наистина е доста красиво цялото място, аз за първи път съм тук и доста се веселя че в България се случват такива неща ", споделя Николета Андреева.

Подобни светлинни съоръжения има на доста места в Европа. Възхищението в хората кара двама експерти по цифров маркетинг да пренесат и у нас тази хубост. В началото двамата не схващат нищо от електричество, само че се захващат с концепцията, с цел да преборят напрежението.

„ Започнахме да прекарваме повече време измежду природата и тогава установихме, че би било извънредно прелестно да съвместим магията на светлината и природата. И аз, и той считаме че светлината може да озари всяко пространство, да го оживи и да даде различен взор на гости към него ", споделя един от уредниците Георги Колев.

Подготовката на събитието лишава съвсем година, а в продължение на месец двамата създатели на плана висят по дърветата, с цел да основат тази хубост.

„ Избрахме царският замък в Кричим поради природата, защото е неповторимо място, с богата история има доста растителни типове и е извънредно поддържан парк ", споделя другият уредник Димитър Мостров.

Почти половин милион лампички висят по дърветата в парка на двореца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР