Хиляди хора са призовани да проверят банковата си сметка за

...
Хиляди хора са призовани да проверят банковата си сметка за
Коментари Харесай

Плащане на разходите за живот: Хиляди са призовани да проверят банковата си сметка днес за увеличение на парите от £299

Хиляди хора са призовани да ревизират банковата си сметка за третото и последно заплащане за разноските за живот на стойност £299 през днешния ден.

Парите се изпращат на хора, които претендират за избрани компенсации с инспекция на приходите, като повсеместен заем и подкрепяне на приходите. Министерството на труда и пенсиите (DWP) стартира да издава заплащането от 6 февруари, до момента в който HMRC стартира да изпраща £299 от 16 февруари единствено за тези, които желаят данъчни заеми.

Днес (22 февруари) е последният ден, в който се чака парите да постъпят в банковите сметки на всеки, който към този момент дава отговор на изискванията. Все отново има някои изключения. Може да получите погашение на разноските за живот на по-късна дата, в случай че подадете иск за компенсации след през днешния ден и премията ви е със задна дата.

Плащането ще бъде осъществено автоматизирано по вашата банкова сметка - тъй че няма да няма потребност да кандидатствате, с цел да го получите. Той ще се демонстрира във вашата банкова сметка като вашия народен осигурит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР