Хиляди британци се стичат в столицата на Обединеното кралство Лондон,

...
Хиляди британци се стичат в столицата на Обединеното кралство Лондон,
Коментари Харесай

Хиляди британци протестират срещу ограниченията заради COVID-19

Хиляди британци се стичат в столицата на Обединеното кралство Лондон, с цел да участват на митинг против наложените ограничаващи ограничения поради пандемията от ковид , съобщи БГНЕС.

Властите в страната постановиха ограничавания поради вируса, които засегнаха организирането на събития навън в множеството елементи на страната

Протестът е под мотото " Обедини за независимост " и участниците в него упорстват за облекчение на наложените ограничения. В моментга в страната са наложителни носенето на маски, има ограничавания в свободното напредване, както и е наложително слагането на ваксина, когато тя бъде публично утвърдена.

От началото на разпространяването на вируса във Англия са доказани 331 644 случая на COVID-19, от които умряли са 41 486 души.

По-рано през август английските управляващи постановиха нови ограничавания , включващи възбрана на обособени семейства да се срещат между тях в домашни условия. Подобни ограничения са наложени в 18 области на Голям Манчестър, Лестър и Западен и Източен Йоркшир, както и в шотландския град Абърдийн.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР