Хиляди българи днес ще празнуват, включвайки се в тържествата на

...
Хиляди българи днес ще празнуват, включвайки се в тържествата на
Коментари Харесай

Очакват се задръствания по републиканската пътна мрежа


Хиляди българи през днешния ден ще честват, включвайки се в тържествата на Шипка и в цялата страна във връзка Освобождението на България. Не са малко и тези, които ще употребяват дългия уикенд, с цел да пътуват при близки или на отмора. Затова се чака сериозен трафик, а поради измененията в придвижването и ремонтите има риск от тапи и произшествия.

Първото ограничаване на придвижването в на Автомагистрала "Тракия " е реалност, откакто рано сутринта камион удари джип и се обърна на аутобана. Движението към момента се реализира в дейната лента и се контролира от пътна полиция. Колоната от коли, образувала се след злополуката, е внушителна.

Винаги тръгвайте на път с задоволително гориво, храна, вода и търсете настояща информация за ситуацията, поучават от полицията.

Движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища се лимитира от 14.00 ч. до 20.00 на следващия ден - 4 март, оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ". Целта е повишение на сигурността и увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата в края на почивните дни.

От Агенцията молят водачите да карат рационално и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване. Рисковото и прочувствено шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите, показват от пътната организация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР