Хилария Болдуин посвети публикация в Инстаграм на съпруга си Алек

...
Хилария Болдуин посвети публикация в Инстаграм на съпруга си Алек
Коментари Харесай

Нежни думи на Хилария за рождения ден на Алек Болдуин

Хилария Болдуин посвети обява в Инстаграм на брачна половинка си Алек Болдуин , с цел да отпразнува неговия шейсет и четвърти рожден ден. " От време на време ме питаш в най-тъмните си и тъжни моменти дали щях да си потегли преди 11 години, в случай че знаех през какво ще преминем. Извиняваш се през сълзи за това, което ни е донесла една известна част от живота ти. Чувстваш се по този начин, като че ли си ме трансформирал в цел. Аз не го виждам по този метод и отговорът на въпроса ти е: бих го направила милион пъти, Алек ", написа тя.

" Радостните моменти, страшните моменти, пристрастеността, тъгата, невероятните хора, разочарованието, объркването, приключенията, смехът... да бъдеш брачна половинка и майка. Да, Алек... Ще остана, още веднъж и още веднъж. Знам, че животът е по едно и също време сладостен и горчив. Ето те на тази фотография при започване на връзката ни, държиш ме крепко. Толкова се притеснявах от всички камери ", прибавя майката на шест деца, която е бременна със седмото си дете.

" Тези, които в действителност те познават, които познават сърцето ти, смелостта ти, страховете ти, слабостите ти, мощните ти страни и насладите ти... желаеме да живеете и да се наслаждавате на всеки момент. Намали отрицателния звук. Това е разпръскване на вниманието от това, което съставлява животът. Дяволът се промъква, с цел да се опита да омаловажи времето ти на земята. Искаме да празнувате живота и да го живеете пълноценно. Заслужаваш това и доста повече. Обичаме те и честита годишнина ", приключва тя.
                 

Двамата са родители на Кармен (8 г.), Рафаел (6 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (3 г.), Едуардо (2 г.) и Мария Лусия (1 г.). Американският артист, който е в центъра на драмата, довела до гибелта на операторката на снимачната площадка на " Rust ", е и татко на Айрлънд (26 г.), родена от предходната му връзка с Ким Бейсинджър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР