Хилари Суонк не е типичната холивудска знаменитост. Много рядко я

...
Хилари Суонк не е типичната холивудска знаменитост. Много рядко я
Коментари Харесай

Хилари Суонк с лична снимка в Instagram

Хилари Суонк не е типичната холивудска звезда. Много рядко я виждаме на аления килим на всемирски събития, също толкоз рядко разгласява в обществените медии. Като цялостен държи персоналния си живот надалеч от публичността.
 Хилари Суонк и Филип Шнайдер станаха родители
Щастливата вест на Хилари Суонк

Двоен празник за нея и Филип Шнайдер

Затова и е наслада за всеки неин обожател, когато 49-годишната актриса от " Момиче за милион $ " реши да показа моменти от фамилния си живот. Хилари избра да го направи точно на Свети Валентин.

" Предстои ми натоварена седмица с участия в токшоута, в които ще споделя за новия си филм и за занимателно партньорство, само че пък какъв по-подходящ ден да споделя имената на двете ми дребни любови с всички вас от днешния ", написа тя.

На фотографията виждаме близнаците й, които се родиха през април предходната година. От обявата й разбираме, че те са момиче и момче, и споделят Ая и Ом. Суонк прибавя в текста си шеговит въпрос дали има и други бебета, които считат, че пясъкът се яде.

Хилари Суонк се омъжи за бизнесмена Филип Шнайдър през 2018 година Четиричленното семейство живее в в Колорадо. А скоро ще можем да гледаме актрисата в новия й филм по същинска история Ordinary Angels.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР