Хил клиник обяви, че поради големия интерес удължава кампанията за

...
Хил клиник обяви, че поради големия интерес удължава кампанията за
Коментари Харесай

Столична клиника сваля цените наполовина

Хил клиник разгласи, че заради огромния интерес удължава акцията за понижение с 50% цената на обзор на простатата, PSA туморен маркер и ехографско проучване на органите в дребен таз. Така против 25 лева мъжете ще получат обстойна консултация и ще разберете действителното положение на простатната си жлеза, както и рекомендация за терапия при положение, че се постанова лекуване.
Клиниката е известна от години с упражняване на лазерно премахване на увеличена простатна жлеза, което е по-модерният и щадящ способ, без кръвозагуба и без сечения. Лазерът, който е бърз и желан от мъжете способ обаче, се употребява единствено при доброкачествено повишаване на простатата. Макар и доста по-рядко, простатата може да бъде наранена от недоброкачествен развой. Ракът на простатата е „ тихият палач “ на мъжете над 50, тъй като минава безсимптомно досега, в който е толкоз напреднал, че е мъчно да се излекува.

Статистиката през последните години демонстрира недвусмислено, че по-вероятно да загубите живота си поради карцином на простатната жлеза, в сравнение с в злополука. Данните сочат, в случай че се резервира досегашната наклонност, в Европа почти 75 000 мъже ще загинат до края на годината от този тип рак, а се чака към 25 000 да са жертвите от пътно-транспортни катастрофи.

Болестта се оказва съдбовна за хиляди българи и всяка година броят им пораства. Като се има поради, че ракът на простатата е 100% лечим в ранен етап излиза, че единствената причина за тази смъртност е късното разкриване на карцинома. Знае се, че когато той към този момент е отвън простатната жлеза, с разсейки в други органи и в костната система лекуването рядко има добър резултат.

Единствената предварителна защита на ракът на простатата е годишният скрининг, само че малко са мъжете, които без съществени недоволства биха отишли на обзор при уролог. Често консултацията се свързва с противен ректален обзор, а мъжът не желае да се подлага на този способ на диагностика с изключение на при огромни проблеми с уринирането. В Хил клиник могат да създадат консултация и без ректално туширане. На първа ръка ехография и PSA туморен маркер могат да бъдат задоволително информативни, в случай че обаче лекарят има подозрения за развиване на онкологично заболяване, се минава и през други проучвания.

За повече информация: 02 439 3131

best regards,
Galia Kosseva

+359 879 538 534
Sofia, 71 Al. Pushkin Blvd.
Hill Clinic

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР