Хейли Матърс - една от дъщерите на Еминем, отваря нова

...
Хейли Матърс - една от дъщерите на Еминем, отваря нова
Коментари Харесай

Дъщерята на Еминем скача в дълбокото

Хейли Матърс - една от дъщерите на Еминем, отваря нова страница в живота си. И макар че нееднократно е казвала, че няма да тръгне по стъпките на татко си, евентуално някои от нас си мислят, че въпреки всичко ще се изкуши да опитва в музикалния бизнес. Но не!
 Хейли Джейд Скот Матърс, Джошуа Три и за какво дъщерята Еминем стигна до националния парк
Дъщерята на Еминем не стопира да сбъдва фантазията си

Не се отхвърля от топлото време това момиче

26-годишната красавица е решена да навлезе в света на стилната промишленост.

Решението ни се вижда много разумно - Хейли си е извоювала позицията на инфлуенсър в обществените мрежи и много постоянно предизвика почитателите си със секси и стилни фотоси. Което пък й печели милиони поредни - 2.8 в Instagram и към милион в TikTok, в случай че би трябвало да сме точни. Определено в постовете ѝ можем да забележим и влечението ѝ към всичко красиво - гледки, места и, несъмнено, облекла и аксесоари.

Всъщност, като дипломат на Garnier USA и Puma, Хейли към този момент е добре познато име в стилната промишленост. А Hailie Jade, както се споделя марката й, ще предлага шапки, тениски, якета и не медицински козметични артикули, написа Page Six.

Да не забравяме, че и самият Еминем също се опитва да пробие в стилния бизнес. Това се случи при започване на 2000 година с към този момент несъществуващата марка Shady, след което пусна на пазара тениски взаимно с Chrysler и Title Boxing.

Явно Хейли Матърс има много насъбрана сила, тъй като не се лимитира само до новата си фешън марка, а се захваща с още едно предизвикателство - личен подкаст. Той носи името Just a Little Shady.

Над този план тя работи от известно време и, както сама споделя в Instagram, е " толкоз разчувствана за стартирането на първия епизод ".
 Еминем, осиновената му щерка Уитни и признанията, които направи
Признанията на осиновената щерка на Еминем

Не една, а две изненади

Хейли Матърс е щерка на Маршъл Матърс (Еминем) и някогашната му брачна половинка Кимбърли Скот. Двамата са сключвали брак два пъти - от 1999 година до 2001 година и през 2006 година, като вторият брак завършва същата година, написа Mirror.co.uk. Рапърът неведнъж е казвал, че Хейли е най-голямата му уязвимост и нееднократно я е възпявал в песните си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР