Хейли Бийбър показа най-новата си визия в Instagram като носеше

...
Хейли Бийбър показа най-новата си визия в Instagram като носеше
Коментари Харесай

Хейли Бийбър превзема гардероба на Джъстин - от боксерки до тениски

Хейли Бийбър сподели най-новата си визия в Instagram като носеше облеклата на брачна половинка си от главата до петите... в това число боксерките му. Хейли показа фотографията в Instagram Story, като включи и надписа " аутфит от дрешника на брачна половинка ми ".

Основателката на Rhode Beauty носи раирана тениска, голямо за нея яке и даже това, което наподобява са боксерките на изпълнителя на " Baby ".

Hailey Bieber wears head-to-toe look from Justin’s closet — including his boxer briefs
— Page Six (@PageSix)
Напоследък Хейли трансформира стила си - и най-много нормалния си обикновен маникюр. 26-годишният модел смени ноктите вид " глазирана поничка ", които направи известни, с ослепителен пъстър маникюр с претекстове на всеки пръст.

Най-добрата другарка на Кендал Дженър в последно време е заета и с козметичната си линия Rhode -тя беше видяна в секси сребриста рокля в лондонския Chiltern Firehouse предишния месец за представянето на линията във Англия.

Хейли и Джъстин са женени от септември 2018 година Наскоро Хейли показа, че желае към този момент да има деца с носителя на " Грами ", като сподели пред Sunday Times: " Буквално рева за това от самото начало. Достатъчно е, че хората приказват всякакви неща за брачна половинка ми или за приятелите ми. Не мога да си показва, че би трябвало да се изправям против хора, които ще приказват небивалици за едно дете ", разкрива Хейли.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР