Хейли Бийбър обяви, че очаква първото си дете със съпруга

...
Хейли Бийбър обяви, че очаква първото си дете със съпруга
Коментари Харесай

Всички пъти, когато Хейли Бийбър се подхлъзваше и издаваше, че е бременна, преди да потвърди новината

Хейли Бийбър разгласи, че чака първото си дете със брачна половинка си Джъстин Бийбър в четвъртък, 9 май, само че някои интернет детективи имаха вяра те към този момент знаеха. Феновете спекулираха седмици наред, че моделът евентуално е бременна, като посочваха някои улики по пътя, които наподобява бяха, че тя е скрила новината за бебето.

Двойката отсъстваше от Met Gala по-рано тази седмица, събитие, което преди предходната година тя не беше пропущала седем следващи години. Имаше и поредност от фотоси, които тя показа в профила си в Instagram през последните месеци, на които носи необятни или необятни облекла – което други звезди като Кеке Палмър направиха, преди да разкрият, че също са очаквали. В друга обява магнатът на хубостта показа фотография, на която яде леки закуски, в това число понички Krispy Kreme.

Джъстин и Хейли се ожениха през 2018 година, откакто се срещаха в продължение на години. Моделът е жертва на непрекъснат онлайн тормоз поради връзката им, както и непрекъснати спекулации, че е бремен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР