Хейли Бийбър е млада, красива и успешна. И на всичкото

...
Хейли Бийбър е млада, красива и успешна. И на всичкото
Коментари Харесай

Как Хейли Бийбър се справя с обидите

Хейли Бийбър е млада, красива и сполучлива. И на всичкото от горната страна е омъжена за един от най-желаните мъже и кумир на доста девойки по света - Джъстин Бийбър.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, ревността и фамилните им кавги
Семейните кавги на Джъстин и Хейли

Кой е по-ревнив и експлозивен

Мнозина се възхищават на хубостта на топмодела и се радват, че двамата с канадския реализатор градят връзките си с доста обич и съгласие. Но има и същински злобари, които се чудят по какъв начин да я обиден.

Още повече, че преди да се ожени, Джъстин е имал много известни приятелки, измежду които и Селена Гомес. А сравненията сред Хейли и Селена в обществените мрежи и обидните мнения по адрес на Хейли няма по какъв начин да бъдат подминати с лека ръка.

24-годишният топмодел се сблъска с доста такива, а неотдавна даже брачният партньор ѝ трябваше да се намеси. Той жигосах един онлайн трол и помоли да спрат да наскърбяват брачната половинка му с изказванията, че някогашната му партньорка, Селена Гомес, е била по-добра за него.

Хейли, която се омъжи за Бийбър през 2018 г, описа по какъв начин се оправя с отрицателните мнения на троловете в подкаста на Wome`s Health Going for Goal. Тя призна, че посещава терапевт.

" Начинът, по който се оправих с отрицателно отношение към мен, е като приказвах доста с терапевт и то не еднократно ", сподели Хейли. Тя също показа, че е брачният партньор ѝ я схваща доста добре и ѝ оказва помощ.

Благодарение на това Хейли се е научила, че не " дължи " нищо на никого и че не е нужно да се " изяснява " на непознати. Терапията ѝ е помогнала и да разбере, че в интернет има хора, които, каквото и да споделяме и вършим, ни ненавиждат, тъй като не са удовлетворени от себе си...

" Колкото повече съзнавам, че няма нищо общо нито с мен, нито с характера ми, толкоз по-свобода се усещам ", безапелационна е тя.
 Хейли Бийбър, съвършената ѝ форма и пилатес упражненията с кучето Оскар
Кой тренира с Хейли Бийбър

Изненадата е огромна

Не е загадка, че Хейли и Джъстин са религиозни, по тази причина другото, което ѝ оказва помощ, е молитвата към Бог, която тя назовава " извънредно значима и потребна " за психическо богатство, пишe Bang Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР