Хеттрик на Мислав Оршич изхвърли Тотнъм от Лига Европа. Въпреки

...
Хеттрик на Мислав Оршич изхвърли Тотнъм от Лига Европа. Въпреки
Коментари Харесай

"Динамо" Загреб обърна и изхвърли "Тотнъм" от Лига Европа

Хеттрик на Мислав Оршич изхвърли " Тотнъм " от Лига Европа. Въпреки пасива от 0:2 от първия дуел, " Динамо " Загреб не се съобщи, изравни резултата и след продължения се класира за 1/4-финалите на втория по мощ европейски клубен шампионат.

Преди няколко дни " Динамо " остана без треньора си Зоран Мамич, който хвърли оставка, откакто получи 5-годишна присъда.

Независимо от това, хърватският първенец потегли с всички сили да обръща отрицателния резултат от първия деубой и да гони чудото. Домакините пропуснаха страховит късмет в 35-ата минута, когато Лавро Маер стреля на сантиметри от гредата. В края на първото полувреме пък Хари Кейн също пропиля добра опция да реши всичко.

Снимка: Reuters

През втората част хърватите си повярваха и поведоха в 61-ата минута с попадение на Мислав Оршич. Четвърт час по-късно Лукас Моура пропусна да изравни, а в 83-ата минута Оршич вкара втория си гол и прати мача в продължения.

Гарет Бейл пропусна в 102-ата минута, а единствено четири по-късно Оршич заби трети гол във вратата на лондончани за 3:0.

С голям принос за успеха е и вратарят на " Динамо " Доминик Ливакович, който извади няколко съществени положения на гостите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР