Херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл, пуснаха експклуизвен

...
Херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл, пуснаха експклуизвен
Коментари Харесай

Хари и Меган пуснаха трейлър на документалния си филм

Херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл, пуснаха експклуизвен филмов откъс на документалния сериал за фамилията, който следва да излезе в платформата Netflix. Отказалите се от отговорностите си към английската кралска фамилия подписаха контракт на стойност 88 млн. паунда за издаването на лентата.

В нея двойката споделя персонални фотоси от взаимния си живот. Сред тях са и фрагменти, в които Меган люлее бебето си, Хари свири на китара, както и първия брачен танц на фамилията.

Трейлърът е с дълготрайност една минута и 12 секунди и стартира с въпрос от продуцента: " Защо желаете да извършите този документален филм? “. Чува се гласът на Хари, който споделя: " Никой не вижда какво се случва зад затворени порти " тъкмо преди да се появи Меган, която държи главата си в ръце, до момента в който приказва по телефона. " Трябваше да направя всичко допустимо, с цел да защитя фамилията си “, добавя херцогът. В края на видеото брачната половинка му споделя: " Когато залогът е толкова висок, няма ли смисъл да се чуе нашата история от самите нас? “

Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха договорката си с Netflix единствено шест месеца, откакто се откриха в Калифорния през март 2020 година В изказване те споделиха: " Нашият фокус ще бъде върху основаването на наличие, което осведоми, само че също по този начин дава вяра. Като млади родители, основаването на вдъхновяващи фамилни стратегии също е значимо за нас. Искаме да споделим въздействащо наличие, което отключва деяние ".

Тед Сарандос, основен шеф по наличието и съизпълнителен шеф на Netflix, сподели по това време: " Невероятно сме горди, че са избрали Netflix за собствен креативен дом и сме разчувствани дружно да разказваме истории ".

Мегън и Хари канят камерите в имението си в Монтесито. Луксозният дом е на стойност 14,65 милиона $. Снимачният екип ги съпровожда и по време на обществени изяви.  

Очаква се излизането на паза и на биографията на Хари, която носи заглавието " Spare ". Според екпертите тя ще провокира нов ужас в английското кралско семейство. Книгата евентуално ще споделя за живота на Хари от детството му до наши дни, в това число за неговата отдаденост на военната работа, за дълга, който два пъти го води до фронтовата линия в Афганистан, и насладата, която е намерил в това да бъде брачен партньор и татко. Приближени до Кралския двор настояват, че на нито един член на фамилията не е бил даден късмет да прочете даже фрагмент от книгата, преди тя да стане обществено притежание. Когато договорката за издание беше оповестена през юли 2021 година, единствено кралицата бе предупредена авансово.

Мемоарите бяха подписани и подготвени за издаване през есента, само че след това стана ясно, че херцогът е изискал да направи обилни промени. Книгата е част от сделка на стойност близо 40 милиона паунда за общо три заглавия.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР