Херцогинята на Уелс Кейт Мидълтън се извини, че е пропуснала

...
Херцогинята на Уелс Кейт Мидълтън се извини, че е пропуснала
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се на гвардията

Херцогинята на Уелс Кейт Мидълтън се извини, че е пропуснала последната подготовка в събота преди парада Trooping the Color в чест на рождения ден на краля, пишат от Yahoo News.

Кейт, която е почетен полковник от ирландската армия, пожела на полка триумф, до момента в който се възвръща от рак.

Kate Middleton Apologizes For Missing Trooping The Color Rehearsal
— The Blast (@TheBlastNews)
" Да бъда ваш полковник остава огромна чест за мен и доста скърбя, че не мога да вземам участие тази година с вас " , написа тя в писмото, споделено от ирландската армия в обществената медийна платформа X. " Моля, предайте извиненията ми на целия полк. Надявам се, че ще мога да ви съставлявам още един път доста скоро. "

Годишният боен церемониал се организира всеки юни и отбелязва формалния рожден ден на монарха. Крал Чарлз III ще следи церемонията на 15 юни.

Все още не е ясно дали Кейт ще участва на церемонията идващия уикенд. Тя е подложена на химиотерапия за неизяснен тип рак, за който разгласи самата тя през март в обществените мрежи. Принцесата съвсем не разкри детайлности за болестта си, което беше намерено след коремната ѝ операция.

Kate Middleton breaks silence after missing Trooping The Colour rehearsal event amid cancer treatment
— New York Post (@nypost)
Кралят също се лекува от рак, само че се върна към публичните си отговорности. Тази седмица той участва на възпоменателните тържества по случай 80-ата годишнина от Десанта в Нормандия, с който се нахлу в окупираната от нацистите Европа на 6 юни 1944 година

Trooping the Color е 260-годишна традиция, при която войски в цялостна парадна униформа дефилират около краля с тяхното церемониално знаме, известно още като техния " цвят ".

Чарлз III евентуално ще пътува до събитието с карета с кралица Камила и се чака да гледа церемонията седнал на подиум, а не на кон, както беше предходната година.

Около 8000 души гледаха в събота по какъв начин ирландските гвардейци в яркочервените си туники и шапки от меча кожа маршируваха във групировка на парада на конната армия в централен Лондон.

Военен оркестър изсвири националния химн и 240 коня маршируваха като част от учението, което включваше и талисмана на полка, ирландски вълкодав, наметнат в алена мантия, воден през площада от лидера си.

Събитието в слънчевия, само че студен ден беше доста по-различно от предходната година, когато минимум трима гвардейци припаднаха в жегата.

Ирландските гвардейци написаха в X, че са трогнати от писмото от Кейт и ѝ пожелават бързо излекуване.

Кейт наследи брачна половинка си, принц Уилям, като полковник от полка през 2022 година, откакто той беше назначен за полковник от уелската армия.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР