Херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям - Кейт

...
Херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям - Кейт
Коментари Харесай

Ето къде ще роди Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж и брачна половинка на принц Уилям - Кейт Мидълтън, тази заран е призната в болница с родилни болки. Третото дете на фамилията ще проплаче за първи път на същото място, където и предходните две - в клиника Сейнт Мари в Падингтън, Лондон.

За специфичното раждане още веднъж е резервирано крилото от здравното заведение, което носи името Lindo . В него по-специалните майки със забележителни финансови благоприятни условия си обезпечават успокоение в този по този начин значим миг, а и биват глезени като същински кралски особи. Или пък не като - в случай че приказваме за Мидълтън.

 Районът към болничното заведение е отцепен

Районът към болничното заведение е отцепен

В момента пред болничното заведение се събират искащи да бъдат допустимо най-близо до своята фаворитка в специфичния миг. А вътре за херцогинята се грижат най-хубавите лекари в страната.

За към и над шест хиляди паунда на вечер (в взаимозависимост от другите спомагателни екстри), родилките получават независима стая с баня и денонощни грижи. От Daily Mail прецизират, че Кейт Мидълтън ще получи и 10% отстъпка, тъй като това й е трето раждане в болничното заведение.

Публикация, споделена от Julie A Davis Photography (@julie_a_davis_photography) на Апр 23, 2018 в 2:24 PDT

Освен всички общоприети медицински услуги, които се оферират от по-реномираните родилни отделения, херцогинята на Кеймбридж ще се поглези и с редица улеснения, присъщи по-скоро за петзвезден хотел - гурме меню, разтривки и даже обичаен следобеден и следродилен чай . По предпочитание, чаят може да бъде сменен и с шампанско.

 Част от вкусотиите, които се оферират на родилките

Част от вкусотиите, които се оферират на родилките

Сега ни остава единствено да чакаме публично известие от двореца Кенсингтън , с което да бъде оповестено раждането на новия правоприемник в английския кралски двор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР