Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и съпругата

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се отправят към Обединеното кралство

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и брачната половинка му Меган, ще посетят Обединеното кралство идващия месец, с цел да участват на благотворителни събития.
В рамките на пътуването си те ще отскочат и до Германия, с цел да поддържат "няколко благотворителни организации, близки до сърцата им ", разгласи техният представител.
Двойката ще пътува до Манчестър на 5 септември за срещата на върха "One Young World " - събитие, което събира млади водачи от повече от 190 страни.

Херцогинята на Съсекс е консултант на организацията, дружно с канадския министър-председател Джъстин Трюдо, сър Ричард Брансън и световноизвестния кулинар Джейми Оливър.

След това Хари и Меган ще се насочат към Германия за събитието "Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go ", преди да се върнат в Обединеното кралство за премиите "WellChild " на 8 септември.

Визитата им във Англия ще бъде първото им завръщане в страната, след честванията на платинения празник на Елизабет Втора при започване на юни, напомня Българска телеграфна агенция.

Говорител на двойката сподели: "Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им при започване на септември. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР