Херцогът и херцогинята на Съсекс придружиха кралица Елизабет II в

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс придружиха кралица Елизабет II в
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган присъстваха на рождения ден на кралицата


Херцогът и херцогинята на Съсекс придружиха кралица Елизабет II в „ Марша на цветовете ”, с който се означи нейният 92-ри рожден ден, съобщи Би Би Си.

Принц Хари и неговата брачна половинка Меган дойдоха като част от процесията от каляски.

Принц Филип, който се пенсионира от обществените си публични отговорности, не участва на военния церемониал. Утре той ще навърши 97 години.

Фелд маршал лорд Гутрие падна от коня си по време на парада и беше откаран в болничното заведение. Той е на 79 и е някогашен началник на армията и защитата през по-голяма част от живота си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се причислиха към останалите членове на кралското семейство, измежду които бяха херцогът и херцогинята на Кеймбридж и принц Чарз.

Големи тълпи се бяха събрали, с цел да следят церемонията, в която участваха към 1 000 бойци, които маршируваха.
 Кралицата носеше небесно синьо облекло и пристигна с обособена върволица. Кралицата носеше небесно синьо облекло и пристигна с обособена върволица. / БГНЕС
Херцогинята на Корнуел и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха с една колесница. Те бяха последвани от херцога и херцогинята на Съсекс. Братовчедът на кралицата херцога на Кент пристигна с обособена колесница и се радваше на вниманието на тълпите.

Кралицата носеше небесно синьо облекло и пристигна с обособена върволица.

„ Маршът на цветове ” се отбелязва всяка година като рожден ден на монарха. Това е традиция на повече от 250 години и съставлява сама по себе си боен церемониал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР