Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин отделиха време

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин отделиха време
Коментари Харесай

Британците са в шок от постъпката на принцеса Шарлот СНИМКИ

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин отделиха време от лятната си почивка, с цел да изпълнят един собствен ангажимент.

Двамата се включиха в шампионата по ветроходство за набиране на средства за активността на благотворителните организации под техен патронаж, написа "Дарик нюз ".



На събитието участваха и две от трите им деца - принц Джордж и принцеса Шарлот. Внучката на кралица Елизабет II е известна със своя манталитет и постоянно може да бъде видяна да нарушава формалния протокол.

Голите бедра на Кейт Мидълтън по шортички подлудиха мрежата СНИМКИ

Така когато майка й я заведе до прозорец, с цел да гледа връчването на премиите, 4-годишната принцеса не помаха на хората, а им се изплези.



Снимка: Getty Images

Принц Джордж също наподобява се забавляваше, само че беше малко по-обран в държанието си. Докато родителите им се състезаваха, той и сестра му бяха оставени на грижите на своите баба и дядо – Карол и Майкъл Мидълтън.

Турнирът за Купата на краля се организира на остров Уайт – известна дестинация за ветроходци и кралски особи. Планирано бе събитието да се организира на 9 август, само че се състоя ден по-рано поради прогнозата за неприятно време.

Осем яхти се надпреварват в регатата. Две от тях се ръководят от Кейт и Уилям. В тазгодишното съревнование се употребяват яхти от новата серия "Сейл Джи Пи ", които могат да "летят " над водата и доближават скорост 90 км/ч.



Снимка: Getty Images

Кейт е опитна ветроходка - през 2014 година победи своя брачен партньор на шампионат за Купата на Америка в Нова Зеландия. Сега обаче тимът й бе дисквалифициран, тъй като потеглил по-рано и не съумял да се върне на стартовата линия.

В духа на спортсменската традиция Катрин беше извънредно щастлива, когато й връчиха дървена лъжица – трофеят за тима, останал финален. Лодката на брачна половинка й принц Уилям се подреди трета, а победител стана тимът, чийто капитан беше английският странник и специалист по оцеляване Беър Грилс.

Купата на краля е връчена за първи път от крал Джордж Пети през 1920 година "Техни Кралски Височества се надяват, че Купата на краля ще се трансформира в годишно събитие, което ще спомогне за осъзнаване на удобния резултат от спорта и в същото време ще способства за набиране на средства за подкрепяните от тях дела ", показват от двореца Кенсингтън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР