Херцогът и херцогинята на Единбург се превърнаха в двойка, на

...
Херцогът и херцогинята на Единбург се превърнаха в двойка, на
Коментари Харесай

Нахалният отговор на Софи Уесекс от осем думи, когато я попитаха за „засилване“ на кралските задължения

Херцогът и херцогинята на Единбург се трансфораха в двойка, на която крал Чарлз постоянно може да разчита, когато става дума за кралски отговорности.

Както принц Едуард, по този начин и брачната половинка му Софи постоянно безшумно извършват своите задължения и благотворителни визити из страната с лимитирана суетност и не престават упоритата си работа на фона на лекуването на рак на монарха и принцесата на Уелс, което е изключил и двамата от обществени задължения за момента. И през днешния ден двойката ще размени краля за едно от най-значимите им събития досега в Бъкингамския замък.

Двойката ще инспектира войските в предния двор на двореца по-късно през днешния ден при промяната на караула, когато за първи път в историята френски бойци ще вземат участие в церемонията дружно с английските си сътрудници. Церемонията е проведена, с цел да означи 120-ата годишнина от Entente Cordiale – историческото дипломатическо съглашение сред Англия и Франция, което постави основите на тяхното съдействие в двете международни войни.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР