Херцогът и херцогината на Кеймбридж направиха обща поява, срещайки се

...
Херцогът и херцогината на Кеймбридж направиха обща поява, срещайки се
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън пленява в червено

Херцогът и херцогината на Кеймбридж направиха обща поява, срещайки се с някои от 100-те финалисти във фотографския конкурс “Hold Still”, проведен от Кейт Мидълтън.

За събитието тя облече дълго яркочервено палто на един от обичаните си дизайнери - Alexander McQueen , виновен и за сватбената рокля на херцогинята. Елегантният модел включваше контрастни черни копчета, а чантичка и обувки в същия цвят допълваха външния тип на Кейт .

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

Не можем да отречем, че тази рокля вид палто е идеална за есента както поради уютната дължина, по този начин и с топлия цвят , който основава въодушевление и ни разрешава да изпъкнем измежду тълпата.

Кралската двойка поддържа връзка със събеседниците си от допустимото разстояние и не не помни за маските , като Кейт Мидълтън носеше своя обичан флорален модел на Amara Kids .

Херцогинята на Кеймбридж разгласи началото на състезанието “Hold Still” през май в съдействие с Националната портретна изложба, на която е патрон . Инициативата има за цел да отрази другите лица на изолацията във Англия през погледа на жителите.

Кейт Мидълтън оказа помощ да се изберат 100 финалисти измежду 31 000 участници, които разкри по време на цифровата галерия през септември. От вторник насам в продължение на четири седмици фотосите ще могат да се видят върху билбордове, автобусни спирки, гари и пред магазини . Всички 100 портрета ще бъдат показани и в специфична галерия, проведена от Националния мемориален дендрариум в Стафордшир от 23 октомври.

Вижте още фотоси от вчерашната поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в галерията долу!
 Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР