Херсон е превзет от руските военни части. Видео от дрон

...
Херсон е превзет от руските военни части. Видео от дрон
Коментари Харесай

Херсон е под контрола на руските военни части

Херсон е високомерен от съветските военни елементи. Видео от дрон демонстрира стълкновение на моста в града, а охранителна камера е запечатала съветски военни машини на площада в Херсон.

Подразделенията на съветските Въоръжени сили са открили цялостен надзор над регионалния център в Украйна, оповестява пресслужбата на Министерство на защитата на Руската федерация.

" Гражданска инфраструктура, жизненоважни обекти за популацията и градският превоз работят в естествен режим. Няма липса на хранителни артикули и артикули от първа нужда в града.

Продължават договарянията сред съветското командване, администрацията на града и региона за уточняване на въпросите по поддръжката на обектите от публичната инфраструктура, обезпечаването на публичния ред и сигурността на популацията ", се показва в известието, представено от " Известия ".

Продължават договарянията сред двете страни в Мариупол да бъде пуснато мирното население да се изтегля. Градът е обсаден от вторник от съветските елементи, само че към този момент украинските националисти отхвърлят да разрешат на жителите на града да го изоставен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР