Хероин за над 2 млн. лв. откриха на Капитан Андреево“. Хероин

...
Хероин за над 2 млн. лв. откриха на Капитан Андреево“.
Хероин
Коментари Харесай

Хероин за над 2 млн. лв. откриха на „Капитан Андреево“

Хероин за над 2 млн. лева откриха на „ Капитан Андреево “.

Хероин за 2 329 008 лв.  откриха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

На 21.01.2024 година идва влекач с полуремарке с непозната регистрация, пътуващ от Турция

за Нидерландия. Превозното средство с лидер – турски жител, е селектирано за щателна митническа инспекция. При сканиране с рентгенова инсталация са открити несъответствия в плътността на два пожарогасителя, намиращи се в пластмасови шкафове, прикачени към полурамеркето. В хода на физическата инспекция навътре в пожарогасителите са открити полиетиленови пакети, съдържащи бежово прахообразно вещество, реагирало при полеви тест на хероин. Общото бруто тегло на арестувания опиат е 12.030 кг на стойност 2 329 008 лв., оценен за потребностите на съдопроизводството.

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура–Хасково.

припомя, че Окръжната прокуратура в Хасково притегли като обвинен 38-годишен мъж с френско и турско поданство за това, че без съответно позволение пренесъл през границата на страната хероин с тегло 104,940 кг и хашиш с брутно тегло 0,090 кг на обща стойност 9 445 050 лв..

Предметът на закононарушението е в изключително огромни размери и действието съставлява изключително тежък случай. По случая се води следствие. На 15 август, на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ от Турция в България влезнал автомобил, с непозната регистрация.

Източник: Агенция „ Митници “

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР