Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на Фермата“, измисли коварно

...
Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на Фермата“, измисли коварно
Коментари Харесай

Хепи Ванче надписа овцете във „Фермата“ с имената на враговете си

Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на „ Фермата “ , измисли подло възмездие против враговете си в тазгодишното риалити. Яхтената стюардеса изписа имената на съотборниците си върху почтените овце в стопанството, откакто за втора седмица беше определена за аргатин от своите съперници и се наложи да дои и храни животните, да рине тор, да готви по три пъти дневно и да чисти.

Бясна на риалити героите, които й отредиха тази орис, Ваня се развъртя в обора с червен спрей за маркиране на животни. Скоро върху къдравите гърбове на овцете се появиха имената Иван, Ками, Генчо, Мажена. Със същия цвят дни по-рано яхтената стюардеса нашари външната тоалетна с надпис „ Бъди хепи “ .

„ Ванче, ти напълно изтрещя! “, въздъхна гимнастичката Валерия, която предходната седмица също беше аргатин и първа видя „ кръстените “ овце. „ Сякаш сме във филм на ужасите. Това, което прави Ваня, не е детинско, а е полуда! Имам възприятието, че тя превъртя! “, разяснява домакинята Аксения от тим „ Стари герои “. Съотборниците на Хепи Ванче от отбора на новите очаквания обаче не трепнаха при типа на боядисаните овце, очевидно привикнали с изцепките на някогашната шампионка.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР