Хепи Ванче, която спечели 100 хиляди лева от последния сезон

...
Хепи Ванче, която спечели 100 хиляди лева от последния сезон
Коментари Харесай

Ето какво прави с печалбата си от Фермата Хепи Ванче

Хепи Ванче, която завоюва 100 хиляди лв. от последния сезон на риалити формата " Фермата ", е решила да заложи на прекарвания и да се поглези на екзотична екскурзия до Доминикана.

" Не съм от хората, които обичат All inclusive пътуванията. Обичам да странствувам и да се разбърквам с локалните, да проучвам просвета, обичаи, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този Ковид най-безопасният метод за " бягство " е под наем полет и хотелче. Бях скептично настроена, че ще умра от досада... Минаха няколко дни, а времето не ми стига за всичко, което бих желала да направя, а даже не съм си почнала книгата (нося дори 2). Познавам към този момент половината резорт... и те ме познават. Местните са супер благи и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе ", споделя в Instagram Ваня Илиева.

" Още от дребна тормозех нашите.... Ама то две маймунки под един покрив...трудно! И по този начин... От време на време ми се отдава късмет да погушкам някоя, което ме прави извънредно Хепи ", написа още тя.

Неотдавна Хепи Ванче счупи крайник на ски пистата и въпреки гипсът да е свален от болния крайник, тя към момента куца и се движи със усложнение. Това не ѝ пречи да се включи в танците на плажа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР